Kundtjänst

Kontaktuppgifter

Se Kontakta oss

Information om t-shirtar och storlekar

Se Storlekar och information om T-shirtar

Leveranstid / Lagerstatus

Just nu har vi extremt hög orderingång. Vi behöver därför mellan 7-10 vardagar för att kunna leverera din beställning.

Vissa paketombud, framför allt i glesbyggdsområden, kan dessutom ha ledtider som fördröjer någon dag. Detta är dock utanför vår kontroll. Orter med postnummer högre än 829 00 tar alltid en extra dag att leverera till.

Är det jättebråttom? Hör av dig! E-post: info@twear.se

Fraktkostnad

Hos twear.se är det alltid fri frakt på order över 499kr och ingen extra avgift för faktura.

Betalningsalternativ, delbetalning och priser

Alla priser på twear.se är Svenska kronor inkl. moms.

Du kan själv välja hur du vill betala. Faktura, Visakort eller Mastercard. Vi erbjuder även avbetalning via Klarna-konto.
Vi tar inte ut någon faktureringsavgift.

Läs mer om Klarna-konto här.

Du kan inte betala med Postförskott.

Öppet köp / Retur

Hos Twear har du alltid 30 dagars öppet köp, även vid bruten förpackning om det krävs att förpackningen bryts för att du ska kunna testa produkten. Observera dock att förpackningen ska brytas med minsta möjliga skada. Du som kund står för returfrakten vid öppet köp. Tillsammans med din leverans har vi skickat med en förbetald returfraktsedel för att underlätta en ev. retur. Returfrakten fn. SEK 60.00 regleras i efterhand i samband med ev. återbetalning.
Om du saknar en förbetald retursedel går det bra att returnera på annat sätt.

Observera, om du inte hämtar ut ditt paket utan låter det gå i retur måste vi debitera dig 300 kr för returfrakt samt hantering. Vill du utnyttja öppet köp så skicka tillbaka varan väl förpackad tillsammans med retursedel. Vi återbetalar pengarna till dig inom 14 dagar efter mottagen retur.

Retursedel finns att skriva ut här. (pdf)

Returadress:
Twear
Hägergatan 54
692 36 KUMLA

Reklamation

Skulle du få en trasig produkt vill vi att du kontaktar oss och beskriver utförligt vad som är fel. Skicka inte tillbaka något innan du först fått svar med instruktioner från oss. info@twear.se

Försäljning till minderåriga

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att kunna beställa och du kan inte betala med faktura.

Försäljning till utlandet

I webshopen tar vi mot beställningar från Sverige och Norge. Om du vill beställa med leverans till något annat land måste beställningen skickas via e-post: info@twear.se

Pressinfo och bilder

Våra bilder får gärna användas i artiklar om produkterna både i tryck och på internet. För att få använda våra bilder måste det finnas en hänvisning till twear.se i anslutning till bilden. Vill ni testa våra produkter? Kontakta oss i så fall! Vi skickar gärna testexemplar till tidningar och populära sajter och bloggar!

Bilderna på twear.se är på ca 1080x900px behöver du högre upplösning ordnar vi det gärna. Skicka bara ett mail till info@twear.se.

Säkerhet, sekretess och personnummer

Twear garanterar att aldrig lämna ut dina personuppgifter eller e-postadress till tredje part. Personnummer hanteras inte av oss utan används enbart av Klarna för fakturering.

Återförsäljare

Har du en butik och vill sälja våra produkter är du välkommen att kontakta oss.

Allmänna villkor

Ångerrätt - 30 dagars ångerfrist

Är du inte nöjd med något du beställt har du 30 dagar ångerfrist efter det att du mottagit varan.
Du har också alltid rätt att utan kostnad häva ditt köp om varan är slutsåld eller om vi inte kan leverera inom utlovad tid. Ångerfristen gäller på hela vårt sortiment.

Du har rätt att bryta förpackningen om det krävs för att du ska kunna testa produkten, men detta gäller ej linser, underkläder, snus, tobak, godis eller intimleksaker. Förpackningen måste brytas med minsta möjliga skada.

För att returen ska vara giltig måste varan och hela dess förpackningen returneras tillsammans med retursedel som du får i försändelsen. Om förpackning saknas, delar av varan saknas, eller om varan har skadats under returtransporten till oss måste du stå för kostnaden för reparation. Om du utnyttjar din ångerrätt och returnerar som postpaket eller brev står du för transportrisken.

När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad betalar vi, inom 14 dagar, tillbaka det belopp du betalat, dock ej ev. frakt och returfrakt..

Ev. returfrakt betalas av kunden. Om du använder den bifogade retursedeln debiteras du SEK 60.00. Regleras i efterhand i samband med ev återbetalning.

Ej uthämtade leveranser

Om din leverans kommer i retur till oss pga. du vägrat eller valt eller av annan anledning inte hämta ut den kommer vi att debitera dig en avgift. Fn. SEK 300.00.

Reklamation

Om en vara är felaktig, felexpedierad eller är trasig står vi för returfrakt. Ta först kontakt med Twear, E-post: info@twear.se, vi skickar alltid ut en förbetald retursedel till dig. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att felet är en garantiskada, kommer vi att reparera eller skicka ut en ny likvärdig vara till dig.

Kvalitetsgaranti

Alla produkter har 1 års garanti och 3 års reklamationsrätt. Faktura/följesedel gäller som garantisedel. I övrigt gäller bestämmelserna i Konsumentköplagen vilket innebär att du har rätt att reklamera en vara inom 3 år, men vänta inte med att påtala felet. Vid tvist, som vi ej lyckats lösa tillsammans, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Vi följer alltid deras rekommendationer.

Betalning

Betalning sker alltid i samarbete med Klarna. Klarna erbjuder Faktura, Konto, Visa eller Mastercard och direktöverföring via de vanligaste internetbankerna.

Skicka inga förskottsbetalningar

Vi kan inte ansvara för t.ex. pengar som skickas i brev om inte speciell överenskommelse har träffats med oss.

Personuppgifter

Twear är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Om du inte vill att ditt namn och adress ska finnas kvar i vårt kundregister går det bra att skicka epost info@twear.se och begära att dessa uppgifter tas bort. Du kan också på begäran få ett utdrag av de uppgifter vi har och korrigera felaktiga uppgifter. Dina personuppgifter kommer inte att säljas eller lämnas ut till tredje part. Uppgifterna kan komma att användas för att marknadsföra produkter och tjänster från Twear.se.

Force Majeure

Twear är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl. a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t. ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden.